Festival 2023

Årets festival äger rum i Ammarnäs den 27:e-30:e Juli. Biljetter till kvällskonserterna säljs i dörren och försäljningen öppnar en timme innan konsert start. Det går även bra att reservera biljetter till de olika konserterna. Skicka ett mail till biljett@vindelfjallenskf.se med namn och antal biljetter ni önskar till de olika konserterna. Betalning för biljetterna sker på plats och kan göras via swish eller jämna kontanter. Biljetter som inte har hämtats ut 20 minuter innan konsertstart går vidare till försäljning. 

– ERBJUDANDE –

Vill ni gå på alla kvällskonserterna? Då kommer vi ha ett festivalpass för 500kr som ni kan inhandla på öppningskonserten där ni får tillgång till konserterna torsdag fredag och lördag. Söndagens konsert är det inträde efter vad man själv vill ge. Festivalpasset behöver inte förbokas utan ni bokar biljetter till varje konsert enligt ovan och löser det vid öppningskonserten. 

-LUNCHKONSERTEN-

 Sorsele spelmäns konsert är gratis och ta med er alla barn och ungdomar som är intresserade och nyfikna på att prova olika instrument. Efter konserten bjuder vi nämligen in till en workshop för att prova på att spela! 

Rulla till toppen