Bli medlem

Vindelfjällens Kammarmusikfestival är en ideell förening vars huvuduppgift är att främja och berika kulturlivet i det UNESCO skydda Vindelfjällens biosfärområde.

Genom föreningen bedrivs Vindelfjällens Kammarmusikfestival som sker på årsbasis. Föreningens mål är att alla kulturformer ska få ta plats och samverka med varandra. Det är även viktigt för oss att påvisa att ett rikt kulturliv även kan och ska finnas i glesbygd. 

Medlemsanmälan

Vad kul att du vill bli medlem i Vindelfjällens Kammarmusikfestival

Vänligen kontakta admin@vindelfjallenskf.se och uppge följande:

  • namn
  • adress
  • e-mail

Medlemskap kostar 100 kr per kalenderår och betalas till bankgiro 5983-7658  eller swish 123 195 67 70, märk betalningen med Din mailadress. Informationen kommer även att skickas till Din mail som bekräftelse.

I enlighet med GDPR är vi som förening skyldiga att informera Dig som medlem om hur vi hanterar Dina personuppgifter. I samband med tecknandet av medlemskap ovan sparar vi namn, adress och e-post, och dessa uppgifter används uteslutande för utskick av medlemsinformation samt som medlemsregister.
I enlighet med GDPR raderas denna information i ett fall där Du som medlem aktivt väljer att avsluta Ditt medlemskap, samt i det fall då medlemskapet upphör på grund av obetald medlemsavgift.
Om Du som medlem vill veta vilka uppgifter vi har om Dig kan Du begära ut dessa genom att skicka mail till admin@vindelfjallenskf.se

Rulla till toppen